Postanite kreativni

gallery/creative_logo2

IZDELAJ SAM SPLETNO STRAN

gallery/kaj-lahko-naredim
gallery/responsive
gallery/strosek

Koliko me stane program?

 

Naš program lahko najamte za eno leto ali več in letno za to plačujete 25 EUR. Torej program SuperSiteMan vas letno stane 25 EUR potem pa je odvisno kater paket za gostovanje najamete pri nas in kateri tip domene. Več o ponudbi za gostovanje in domenah najdete na spletni strani www.webicom.net.
 
PRIMER IZRAČUNA
Program SuperSiteMan 1 leto = 25 EUR
Gostovanje paket MINI 1 leto  = 12 EUR
Registracija domene .si 1 leto = 13 EUR
SKUPAJ ZA 1 LETO Z VKLJUČENIM DDV = 50 EUR 

Ali se strani prilagodijo napravi?

 

Da, vse spletne strani, ki jih naredite z našim programom se prilagodijo resoluciji naprave kot recimo mobilnim telefonom, tablicam ali pa računalnikom.
 
Spletni iskalnik Google dandanes precej upošteva ali je spletna stran narejena v "responsive" načinu torej, da se prilagaja različnim napravam in velikostim ekrana. Naš program vam bo olajšal težave saj je narejen tako, ko naredite desktop verzijo so istočasno narejene še verzije za mobilne naprave.

Ali program omogoča optimizacijo strani oz. SEO?

 

Seveda omogoča! Na zelo enostaven in eleganten način boste lahko vsako podstran označili z meta tagi kot tudi URL prijazne naslove boste lahko naredili. Naš program naredi spletne strani tako, da bodo prijazne vsem večjim iskalnikom kot je google.

 

Če ste iskali to vprašanje potem se dobro zavedate, da mora biti stran pravilno grajena in to je pohvalno. Naš program torej omgoča tudi SEO oz. optimizacijo strani in za to vam ni potrebno biti noben strokovnjak in vse boste lahko naredili sami.

gallery/seo
gallery/sprememba-hosta

Kako je z varnostjo in arhiviranjem?

 

Glede varnosti lahko rečemo le, da ste varni saj do sedaj še nobena stran izdelana z našim programom ni bila tarča vdora kot se to prepogosto dogaja na odprtokodnih sistemih kot so joomla, wordpress, phpbb forum in podobnih brezplačnih odprtokodnih sistemih. 

 

Varnostno arhiviranje (backup) je v prvi vrsti urejeno že na naših strežnikih tako, da v primeru, da bi potrebovali obnovitev strani oz. celotnega spletnega računa imamo pri nas vedno na razpolago varnostni arhiv, ki je star do 48 ur. Že v samem programu superisteman pa imate na voljo arhiviranje strani tako, da lahko snamete eno malo datoteko na vaš računalnik v trenutku, ko ste zadovoljni z vašim izdelkom. Potem lahko vse spremenite ali uničite in enostavno nazaj naložite tisto malo datoteko in vaša spletna stran bo spet enaka kot je bila v trenutku, ko ste sneli omenjeno datoteko. 

gallery/backup

Kaj se zgodi z stranjo, če jo želim prenesti drugam?

 

Spletno stran, ki jo izdelate z našim programom sicer lahko prenesete na drug strežnik in bo tudi delovala vendar pa je ne boste mogli več urejati ali spremeniti saj je zakodirana in drugje praktično neuporabna. Kot rečeno bo delovala tudi na drugih strežnikih vendar ne boste mogli ničesar spreminjati in urejati.

gallery/vecjezicnost

Več jezična podpora tudi za slovenski jezik.

 

Z našim programom lahko naredite več jezično stran in DA tudi v slovenskem jeziku. 

Predstavitev

 

 

 

Kakšno orodje je SuperSiteMan in kaj lahko z njim naredim?

 

Z našim orodjem SuperSiteMan lahko naredite praktično vse in kar je najboljše je to, da gre za ONLINE orodje za izdelavo spletne strani, kar pomeni, da vam ne bo potrebno nič inštalirati na vaš računalnik. Vse boste lahko delali čez vaš spletni brskalnik. Program vsebuje skoraj 200 že narejenih spletnih strani oz. grafičnih predlog, ki pa jih lahko na zelo enostaven način v celoti spremenite in naredite nekaj čisto unikatnega.
 
Naredite lahko tudi spletno trgovino in prejemate plačila na vaš Paypal ali Skrill račun. Priznati moramo, da zaenkrat z našim programom še ne morete narediti velikih kompleksnih spletnih trgovin vseeno pa z njim lahko manjša podjetja naredijo lepo in funkcionalno spletno trgovino praktično brez stroška saj vas naš program na leto stane le 25 EUR.