Izdelaj spletno stran

Lastnosti

Opis vseh glavnih lastnosti našega prgrama za izdelavo spletnih strani.

Primerljivi program recimo WIX je precej dražji od našega.

Z NAŠIM PROGRAMOM BOSTE PRIHRANILI VELIKO!

Enterprises and services

Program podpira več jezičnost

V primeru, da potrebujete večjezično spletno stran ni panike. Naš program podora ogrmono jezikov tako, da boste lahko imeli več jezično spletno stran.  Tudi sam program oz. meniji v programu so v slovenskem jeziku.

Spletna trgovina

Z našim programom lahko izdelate tudi spletno trgovino. Sicer sama spletna trgovina ni primeran za neko res obsežno spleto trgovno je pa več kot dobra in primeran za manjše in srednje velike spletne trgovine. Integrirani so tudi že nekateri najbolj popilarni plačilni sistemi kot je recimo paypal ali pa 2chckout

Food and restaurants
Associations and education

Varnostni arhiv in obnova

Sam program vam pponuja, da lahko sami izdelate varnostni arhiv in si ga snamete na svoj računalnik. Tudi samodejno hrani sprembme, ki jih počnete..

Sistem primi in spusti

Bolj enostanvo že ne more biti. Celoten sistem delovanja pri izdelavi spletne strani je narejen tako, da z mišlko enostavno primete predmet in ga povlečete na mesto kjer elite, da bo ta viden. V meniju so vam na voljo recimo slike, gumbi, filmi, razne oblike.... skratka vse je pri roki.

Tourism and travel
Sports

Spletni prostor za spletno stran in el. pošto

Vse skupaj bo delovalo na zenasljivih strežnikih podjetja WebiCom. Pogoj za uporabo programa Super Site Man je le v tem, da morate imeti spletno gostovanje naročeno pri podjetju WebiCom.

Kaj se zgodi s spletno stranjo, če ne plačam podaljšanja za program?

POMEMBNO je, da se uporabniki zavedajo, da je spletna stran narejena s programom Super Site Man kodirana in posledično jo je možno urejati le s programom Super Site Man. V primeru, da ne boste podaljšali programa Super Site Man torej programa za izdelavo spletne strani ne boste mogli več spreminjati oz. urejati vaše spletne strani. Vaša spletna stran bo sicer še naprej delovala vendar pa kot rečeno dokler ponovno ne aktivirate programa spletne strnai ne boste mogli spreminjati ali urejati!

Artists
Fashion and beauty

Ali lahko zamenjam ponudnika za spletno gostovanje in prenesem tudi spletno stran?

V kolikor boste želeli prenesti spletno stran kdrugemu ponudniku spletnega gostovanja načeloma lahko prenesete tudi spletno stran vendar pa je ne boste mogli več urejati. Naš program dela le na naših strežnikih tako, da v primeru, da boste želeli prenesti spletno stran drugam in tam nimajo programa Super Site Man ne boste mogli več urejati ali spremnjati vaše spletne strani!

Pomoč in navodila za program

Program ima že vgrajena navodila in sicer boste imeli med uporabo programa Super Site Man v desnem spodnjem kotu zelen kvadratek z vprašajem. Na tem mestu najdete vsa potrebna naovidila za uporabo programa. Je pa program načeloma tako enostaven, da verjetno teh navodil nikoli ne boste potrebovali.

E-shop
Fashion and beauty

Naredi sam spletno stran

Naredi sam spletno stran še nikoli ni bil tako enostaven kot je sedaj. Predlagamo, da naš program pred nakupom testirate saj vam je na voljo polna različica za testiranje. Na ta način se boste prepričali, če vam program ustreza ali ne. Testiranj evam je na voljo na povezavi TUKAJ